Konijnen lolly’s Paas Bunny Lollies van de Action € 1,49

Bunny lollies van de Action love2try.nl

Pasen staat bij ons al jaren in het teken van samen brunchen en eieren zoeken. Ook dit jaar staat het op de planning en deze keer met een aantal gezinnen uit onze straat. Zo leuk. Ik kan niet wachten tot de paaseieren verstopt zijn en het zoeken kan beginnen 🙂

Om al een beetje in de paas-stemming te komen, kocht ik deze leuke Bunny Lollies. Deze lolly’s kwam ik tegen bij de Action. Ze zijn niet alleen leuk voor de paasdagen, maar ook zeer geschikt als traktatie.

De Bunny Lolly’s worden verkocht bij de action voor 1,49 per doosje. Het doosje is geschikt voor het maken van 4 Konijnen Lolly’s.

Bunny lollies van de Action love2try.nlBunny lollies van de Action love2try.nl

Samen met mijn zoontje ging ik aan de slag. De lolly’s zijn heel gemakkelijk te maken.

Bunny lollies van de Action love2try.nl

Het resultaat is echt leuk! Bijna zonde om op te eten.

Bunny lollies van de Action love2try.nl

 

Bunny lollies van de Action love2try.nl

Wat ik wel vreemd vindt, zijn de spullen die overbleven, na het maken van 4 haasjes. Hier hadden beter nog twee pijpenragers bij gekund. Dan hadden we van de laast overgebleven lolly ook nog een haasje kunnen maken.

Als traktatie zou ik er dan ook voor kiezen om de benodigdheden los te kopen. Zo kun je de kosten per traktatie laag houden.

Je hebt dan nodig:

1 Lolly
2 Pijpenragers
2 Wiebeloogjes
1 Bol voor het hoofd
(Eventueel 1 klein bolletje voor een staartje op de achterkant, dit staat niet in deze gebruiksaanwijzing, maar maakt het haasje/konijntje wel helemaal af.)

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *