Strijkapplicatie Hulp Pietje van GabyKado

Voor GabyKado mag ik deze leuke strijkapplicatie testen. Ik had geen idee welke tekst erop zou staan, en was heel blij verrast met de tekst; Hulp Pietje. Helemaal perfect voor onze zoon! Nog even en dan komt Sinterklaas weer in het land, dan is Stijn er klaar voor!

De applicatie is verzonden in een bubbeltjes envelop samen met de gebruiksaanwijzing. Achter de applicatie zit ook een stukje bubbeltjesplastic. Ideaal omdat de applicatie op deze manier niet kan vouwen of kreuken.

Strijkapplicatie Hulp Pietje Love2try.nl

Omdat de applicatie wit is, heb ik een zwart shirt gekocht, zodat de tekst goed uitkomt. Het shirt heb ik bij de action vandaan. Voor de zekerheid heb ik hem eerst gewassen. het zou zonde zijn als hij nog krimpt als de applicatie er al op zit.

Strijkapplicatie Hulp Pietje Love2try.nl

De gebruiksaanwijzing  geeft stap voor stap weer wat je moet doen om de applicatie op de juiste manier aan te brengen.

Om de juiste plaats van de applicatie te bepalen heb ik mijn zoontje het shirt aan laten trekken. Aan de bovenkant van de plek waar ik de applicatie wilde, heb ik een veiligheidsspeld geplaatst. Daarna kon ik precies volgens de duidelijke gebruiksaanwijzing aan de slag!

Strijkapplicatie Hulp Pietje Love2try.nl

Ik plaatste de applicatie op de juiste plaats en heb er een stukje bakpapier overheen gelegd. Daarna kun je de afbeelding erop strijken. Gabykado schrijft in de gebruiksaanwijzing dat je geen strijkende beweging moet maken. Hiertoe heb je zeker de neiging. Dus goed om hier even extra bij stil te staan.

Strijkapplicatie Hulp Pietje Love2try.nl

Na het strijken moet er even gewacht worden om de applicatie af te laten koelen.

Wat spannend om de plastic laag te verwijderen! Het shirt en de letters rekten een eind mee, Met mijn vingers probeerde ik dit tegen te houden. Het leek er even op dat de tekst helemaal uit zijn verband zou worden getrokken. Echter bleek, eenmaal los dat alles netjes terug op zijn plaats kwam. Blijkbaar is de strijkapplicatie ook iets rekbaar.

Strijkapplicatie Hulp Pietje Love2try.nl

 

GabyKado maakt alle mogelijke applicaties naar wens. Dit kan in het zwart, wit maar ook in kleur met eigen tekst en afbeelding. Deze leuke strijkapplicaties bestel je al vanaf € 3,25!

Ik zou zeggen, snel bestellen! Dan ben je mooi op tijd zodat je zoon of dochter kan schitteren bij de intocht, sinterklaas op de peuterspeelzaal / kinderdagverblijf of met pakjesavond! Ook leuk met een mutsje met de naam van het kind erbij!

Strijkapplicatie Hulp Pietje Love2try.nl

Stijn is helemaal blij met zijn nieuwe shirt!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *