DIY Shampoo fles pimpen MR MRS

www.love2try.nl Shampoofles pimpen verjaardagscadeau

Voor vrouwen kan ik vaak wel iets bedenken als ze jarig zijn. Voor mannen kom ik vaker niet verder dan een bierpakket, cadeaubon, pakket met lekkere dingen, autowaspakket, kluspakket, of een geurset. Redelijk standaard dus.

Ik vind het erg leuk om een cadeau een persoonlijke touch te geven. Op internet kwam ik een soortgelijk idee tegen met zwitsal flessen. Ik besloot het op shampooflessen uit te proberen.

www.love2try.nl Shampoo fles pimpen verjaardagscadeau

Op internet vond ik een aantal afbeeldingen van hoeden en snorren. Deze heb ik uitgeprint en overgetrokken op plakfolie. Ik knipte de hoed en de snor eruit, zodat ik een sjabloon / mal kreeg. Deze heb ik op de fles geplakt en ingekleurd. Ik ging niet helemaal tot de rand, aangezien de inkt op sommige plaatsen toch onder het plakfolie kwam. Nadat ik de mal verwijdert had, heb ik de hoed en de snor naar wens afgemaakt. Met een stuk karton maakte ik de lijntjes. Daarna heb ik de tekst erop geschreven.

De watervaste stift was op deze gladde ondergrond niet helemaal krasvrij. Op de lichtblauwe fles was het ook niet helemaal dekkend. Ik heb er daarom met krijtverf overheen geverfd maar ook deze is gevoelig voor beschadiging.

Uiteindelijk kon het zonder beschadigen afgeleverd worden aan de ontvanger, maar ik moet dus nog op zoek naar een goede watervaste stift. Mocht je een snijplotter in je bezit hebben, dan is dit denk ik de beste oplossing. Of andere stickers die je erop zou kunnen plakken.

www.love2try.nl Shampoofles pimpen verjaardagscadeau


Misschien hebben jullie ook wel een tip voor een goede dekkende watervaste stift. Laat het mij dan weten!

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *