Amrâth Grand Hotel & Theater Gooiland

img_2206 img_2205

Onze dochter wilde graag 2 nachtjes bij Pake en Beppe logeren! Haar broertje mocht ook mee, waardoor wij de kans hadden er even een paar nachten tussenuit te gaan!

Aangezien we hotels over het algemeen best prijzig vinden, en ook graag uit eten gaan als we een weekend weg zijn, besloten we te boeken via www.vakantieveilingen.nl. Nu ben ik inmiddels een professional als het om bieden gaat op deze veiling, en zijn de gewonnen veilingen niet meer op twee handen te tellen.

We hebben ons laten verrassen waar we naar toe gingen. Zo zie je nog eens wat van Nederland. Het zijn twee nachten in het Amrâth Grand Hotel & Theater Gooiland geworden. Dit was het enige hotel die deze twee nachten nog beschikbaar was.

Ik won de veilingen voor € 34 en € 31 euro wat met de administratiekosten van vakantieveilingen op € 75 komt voor een weekend voor twee personen. Een koopje lijkt me. We hadden twee waardebonnen, maar konden twee nachten op dezelfde kamer verblijven. Voor 6 euro per nacht kun je een parkeerplaats bijboeken. Wij hebben dat ter plekke gedaan. ( je moet wel geluk hebben dat er nog een plekje vrij is) we hebben hier toen niets voor hoeven betalen.

Via vakantieveilingen zijn we al in de meest luxe hotel(kamer)s terechtgekomen. Ondanks dat we de foto’s van de kamers bekeken hadden, en wisten dat de kamers wat verouderd waren viel hij behoorlijk tegen. Mijn man ging zelfs kijken of er niet wat anders vrij was in de buurt. Hij zag zich hier geen weekend doorbrengen. Naast dat de kamer bij binnenkomst ijskoud was, en niet heel schoon. Er stond nog afhaal eten van de vorige gebruikers op het balkon en het dopje van het scheermes lag nog op de rand van de douchebak. Ook oogde de kamer door de verouderde inrichting smoezelig. Prima voor een paar nachtjes, maar ik zou er niet een vakantie door willen brengen.

Het personeel was erg vriendelijk en de douche lekker warm. Het hotel gaat eind deze maand dicht en wordt dan helemaal gerenoveerd. Dit verklaarde een hoop. Ik had het wel netjes gevonden als ze dit aan ons vermeld hadden tijdens de boeking. Misschien dat we hier nog eens terugkeren, want ik ben erg nieuwsgierig hoe het hotel er na de renovatie uit zal zien. Of zouden ze dan geen kamers meer aanbieden op vakantieveilingen??

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *