BeachClub Kaap Hoorn Haren (Groningen)

Samen met vriendinnen hebben we geluncht bij BeachClub Kaap Hoorn in Haren. Kaap Hoorn ligt aan het Hoornsemeer. Hier kun je leuk wandelen, een leuke route is om om het meer te lopen. Vandaag waren wij er alleen voor de lunch. We hadden gereserveerd en hier waren we blij om. Het was ontzettend druk bij Kaap Hoorn. Wat opviel waren de vele mensen met kleine kinderen waar naast een grote speeltuin buiten, binnen ook een speelgedeelte voor is. We moesten even wachten op de menukaart maar nadat we besteld hadden, kregen we het eten, ondanks de drukt al vlot.

Wij zaten in de serre. Dit gedeelte van de beach club is buiten en hebben ze met zeilen windvrij gemaakt. Het tochtte hier en daar wel een beetje, en het nadeel voor ons.. je mag in dit gedeelte roken. Ik was dan ook verbaast dat er in dit gedeelte zoveel mensen met jonge kinderen/baby’s zaten.

Het eten was heerlijk en heel erg veel. Alledrie hebben we savonds thuis niets meer gegeten. De club sandwich was een 4 dubbele boterham waarnaast friet geserveerd werd. Ik had een turkse tosti, die bestond uit twee grote rijk belegde tosti’s en een salade. Daarnaast hadden we nog een omelet met ham en kaas besteld, die geserveerd werd op twee stukken brood. Het was in 1 woord Heerlijk!

Voor de sportliefhebbers hing er een grote televisie in het restaurant zelf en een beamer in het lounge gedeelte. Hier staan banken en kun je zitten bij de open haard.

Met mooi weer is er veel gelegenheid om buiten aan het water te zitten. Zowel in de herfst als zomer een hele mooie locatie aan het water!

Bij het afrekenen was ik verrast. Voor 2 grote verse jus en de turkse tosti betaalde ik € 14,00 euro.

Ik ga hier zeker vaker naar toe. Een hele leuke gelegenheid om met vriendinnen te eten of samen met het gezin!

You may also like

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *