Dagje Plopsa indoor Coevorden

www.love2try.nl Plopsa indoor Coevorden.

Plopsa Indoor Coevorden

Bumba www.love2try.nl plopsa      love2try.nl Plopsa Coevorden      www.love2try.nl Plopsa Indoor Coevorden

Samen met onze kinderen van 6 en 2 zijn we naar plopsaland geweest. De verhalen die ik erover gehoord had, waren voornamelijk positief. Omdat we in ons Roompot vakantiehuisje maar een half uur rijden van plopsa indoor coevorden verbleven, besloten we op de regenachtige maandag richting Coevorden te gaan.

De jongste van 2,5 jaar was in de auto al volop aan het kletsen over Maya de Bij. Op internet hadden we gezien dat deze een optreden zou verzorgen. Bij de ingang zag hij haar meteen. Vliegend op het hek staan. We waren nog niet eens binnen geweest en zijn dag kon al niet meer stuk.

Bij binnenkomst viel meteen de grote draaimolen op. Hier werd dan ook meteen nadat we de jassen hadden opgehangen op het dorpsplein een ritje in gemaakt. De achtbaan vonden de kinderen voor een ritje wel leuk, maar ze wilden er daarna niet nog eens in. Er waren nog twee attracties die onze dochter wat te eng leken, maar voor de rest hebben we ze allemaal gehad.

Stijn had bij binnenkomst een stempel gekregen met een plopmuts erop. Dit betekende dat hij niet in alle attracties mocht. Echter is er maar 1 keer gekeken naar de stempel op zijn hand. Dit was bij de botsauto’s. Hij was de rit ervoor er nog samen met zijn zus in geweest, maar nu werd hem de toegang geweigerd. Hij was te klein. Stijn snapte er helemaal niets van. Hij had al een paar rondes meegereden met zijn zus in de auto. Nadat we dit vertelden, was het geen probleem meer en mocht hij weer bij zijn zus instappen. Sophie had een stempel gekregen met Plopsa erop. Een teken dat ze boven de meter was!

Stijn is dus ondanks zijn stempel in bijna alle attracties met ons mee geweest. Ook heeft hij zich prima vermaakt op het bumbapleintje. Lekker klimmen en klauteren, glijden en schommelen. De attractie met de kikkers was samen met de autoattracties zijn favoriet.

We hadden net als veel andere bezoekers ons eigen lunchpakket meegenomen. Iedereen at dit bij de restaurantjes aan tafel op. Wij hebben dit toen ook gedaan. Iets kopen was ook wel erg prijzig. Voor een ijsje was je minimaal 2 euro kwijt. Maar ja dat weet je als je naar een pretpark gaat.

Wij vonden de show om half 3 een hele mooie onderbreking. De kinderen waren moe van het spelen en hebben heerlijk bij ons op schoot naar de voorstelling van Maya de Bij gekeken. Het was maar een korte voorstelling, maar lang genoeg om weer op te laden voor nog een paar laatste attracties. Want naar huis wilden de kids nog niet.

love2try.nl plopsaland indoor coevorden

Als laatste zijn we nog even naar buiten gegaan. Het was de hele dag aan het motregenen dus echt aanlokkelijk was het niet. Echter is Stijn dol op alles wat met de politie en brandweer te maken heeft, dus deze attractie konden we niet overslaan. Toevallig was het droog en hebben ze nog een rondje kunnen maken.

www.love2try.nl Plopsaland indoor Coevorden

Al met al hebben we een hele leuke dag gehad in Plopsa Indoor Coevorden. Net toen we weggingen was er nog een confettieregen op het dorpsplein. En konden de kinderen nog even dansen en een handje geven aan Wickie en Halvar.

www.love2try.nl Wicky de Viking Plopsa

Mits je een leuke aanbieding tegenkomt. Is het zeker de moeite waard om eens een kijkje te gaan nemen bij Plosaindoor Coevorden. Ik moet namelijk bekennen dat ik wel even schrok toen ik de intreeprijs zag. €19,95 per persoon boven de 1.00 meter en 9.95 voor kinderen tussen de 85 en 100 cm. Aangezien kinderen het vaak niet langer dan een paar uurtjes volhouden, is €70.00 euro best prijzig.

Maar ik zou ik niet zijn als ik niet op zoek zou zijn gegaan naar voordeligere intree kaartjes.
Mochten jullie de komende tijd ook nog naar Plopsa Indoor Coevorden willen, dan hieronder een aantal tips voor kortingskaartjes.

  • Op www.vakantieveilingen.nl gingen ze weg voor 22 euro excl 5 euro.
  • Bij optimel eurosparen kreeg je 30% korting op een kaartje. Hier waren ze €13,13 er kwam nog wel € 2,65  servicekosten overheen.
  • Op internet vond ik nog een kortingscode PLOPSADEALS.

Het is mogelijk een locker te huren voor de jassen en tassen. voor €5,00 heb je een kleine en voor € 10.00 een grote locker. Deze kun je de gehele dag onbeperkt openen.

Voor het parkeren betaal je € 6,00

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *