Ideale Familiekalender van de Action voor € 2,79

www.love2try.nl Familiekalender Action

Hij is weer verkrijgbaar! Deze super handige familiekalender van de action
(€ 2,79)! Wij maken er al bijna een jaar gebruik van en ik wil er niet meer zonder! Ieder familielid heeft een eigen vakje en voor ons is er zelfs nog plek voor een gezamenlijk vak. Ideaal om in 1 oogopslag te zien wat er per week allemaal gepland staat.

www.love2try.nl Familiekalender Action

Aan de zijkant van de kalender zitten 5 vakjes. Hierin kun je een kaartje doen met de naam van een persoon, maar nog leuker is om er een foto in te plaatsen. Vooral onze kinderen vinden het erg leuk om te zien welk vakje van hun is. In het laatste vakje heb ik een gezinsfoto geplaatst. Dit is voor gezinsactiviteiten of verjaardagen die we niet willen vergeten.

www.love2try.nl Familiekalender Action

Onze dochter begint nu met lezen, voor onze zoon is het echter leuk om niet alleen dingen op te schrijven, maar daarnaast ook kleine tekeningetjes te maken. Bijvoorbeeld een vast symbool voor wanneer hij naar de peuterschool, Pake en Beppe of naar peuterzwemmen gaat. Elke ochtend kun je dan samen even kijken welke dingen er allemaal voor die dag gepland staan.

Wat ook leuk is om van de kalender een soort dagboek te maken. Wanneer de kinderen bij welke vriendjes spelen bijvoorbeeld, of ze een wiebel tand hebben, gevallen zijn met de fiets, een kleurwedstrijd gewonnen hebben ect. Ook kun je elke dag opschrijven wat voor weer het was. Ikzelf teken dit vaak ( wolkje, wolkje met regen, zonnetje met het aantal graden van die dag erbij). Zo leuk om de kalender eens terug te bladeren.

www.love2try.nl Familiekalender Action

Achter in de kalender zit als extraatje een vel met stickers. Ik moet eerlijk zeggen dat ik die van dit jaar meer bruikbaar vindt dan die voor komend jaar. Gelukkig heb ik nog veel stikkers over en kan ik deze nog gebruiken.

www.love2try.nl Familiekalender Actionwww.love2try.nl Familiekalender Action

Wat voor kalender gebruiken jullie? En hebben jullie nog tips om het gebruik hiervan nog handiger / leuker te maken?

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *