Attractiepark Duinenzathe

ATTRACTIEPARK DUINENZATHE

Het is herfstvakantie en toch is het helemaal niet druk in het attractiepark. Vaak is het een rit wachten maar dan ben je ook zeker aan de beurt. ‘S ochtens lijkt het niet al te mooi weer te worden, misschien dat dat er ook mee te maken heeft. Maar aan het einde van de ochtend breekt het zonnetje door en het grootste gedeelte van de dag lopen we zonder jas rond.
We zijn met kinderen van de leeftijd 2 tot 10 jaar. Ze hebben de tijd van hun leven. De oudste vermaakt zich voornamelijk met bootjes waarmee je van de glijbaan kunt. De jongste is maar moeilijk uit de draaimolen te krijgen, maar eenmaal in de auto’s blijkt dat dat een makkie was. Gelukkig kan hij na een rondje uit de auto stappen en er aan de andere kant weer in. Hij kan er geen genoeg van krijgen.
We treffen het. De Grote Meneer Cactus Show is in Duinenzathe. Jeugdsentiment. Na afloop kunnen alle kinderen met Meneer Cactus op de foto en krijgen ze een handtekening. Wat een ontzettend lieve man is Peter Jan Rens. hij neemt ruim te tijd en er is tussendoor nog ruimte voor een praatje. Onze dochter vond het erg leuk!
Voor kinderen tot 1o jaar is Duinenzathe in Appelsch zeker een aanrader. De intree kosten zijn €14,50 per persoon. Kinderen tot 2 jaar betalen € 5,00 euro. Meestal gaan we nog ergens lunchen of eten als afsluiting van een weekendje weg. Maar dit is een goed alternatief en je bent nog voordeliger uit ook. Eten en drinken is bij de prijs inbegrepen. Ze hebben Soep, Patat, Frikandellen, Kroketten, Broodjes ham/kaas, Koffie, Thee, Ranje of een ijsje. Jammer dat er niet “gezondere” etenswaren aangeboden worden. Maar voor een dagje is dit prima te doen!
 Wij gaan zeker vaker naar dit park.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *