DIY Gympen pimpen met de bling bling set.

LOVE2TRY.NL BLING BLING

Bling Bling Set,

Gister kwam ik deze leuke bling bling set tegen bij de Action voor € 9,95.  Op een regenachtige middag als gister, ideaal om meteen mee aan de slag te gaan.

Sophie had nog een paar witte gympen van onze bruiloft. Na even passen bleken ze nog prima te kunnen. Samen met haar buurjongen bedacht ze wat ze erop wilden gaan maken. Hij een ster, zij een hartje.

Eerst hebben we de tekens op papier getekend. Uitgeknipt en met potlood overgetrokken op de schoenen. Zodat ze goed konden zien waar ze de steentjes moesten plaatsen.

In de gebruiksaanwijzing staat dat het steentje blijft plakken aan de pen. Bij ons werkte dat niet heel goed. (wellicht toch een verkeerd kopstukje erop) We hebben de steentjes daarom op de juiste plaats gelegd en deze er meteen opgelijmd.

Het apparaat is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Dit is een goede schatting qua leeftijd. Al dien je er bij gebruik als ouder/verzorger altijd bij te zijn. Het apparaat wordt erg warm. Ons buurjongetje van 8 kon zich al prima zelfstandig redden. Onze dochter van 6 had hulp nodig bij het tegendruk geven aan de onderkant van de stof en het op de juiste plaats houden van de steentjes. Op een vlakke ondergrond zou ze dit wel zelf kunnen doen.

Love2try.nl Bling Bling Set

Het is best even werk, maar het resultaat is super. Er staat in de gebruiksaanwijzing dat 5 seconden voldoende is. Ik heb ze 8 seconden aangedrukt. Ik had een steentje verkeerd geplaatst en met heel veel trek en draaiwerk lukte het mij om het eraf te halen. Ze zitten voor algemeen gebruik stevig genoeg vast. Nadat ik klaar was ben ik ze allemaal nog even bij langs gegaan om dit te checken.

Love2try.nl Gepimpte Gympen Bling Bling set

Aan deze Bling Bling Set gaan we nog heel veel plezier beleven. Het volgende project ligt al klaar. Een Etui die dochterlief wil gaan pimpen. Vanmorgen werd ze wakker en had al ideeën voor een t-shirt.

Voor dit geld zeker de moeite waard om aan te schaffen. Hopelijk zijn de losse steentjes binnenkort ook bij de Action verkrijgbaar.  Anders zijn deze ook te bestellen bij aliexpress!

Vandaag zijn deze schoenen in ieder geval vol trots gedragen naar school!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *