Uitnodiging kinderfeestje vlaggetjes vlaggenlijn origineel zelf maken

Uitnodiging Vlaggenlijn Love2try.nl verjaardag kinderfeestje

Als uitnodiging voor het kinderfeestje van onze dochter, maakten we deze leuke vlaggenlijn.

Het is alweer even geleden dat onze dochter 8 geworden is. Maar ik wil jullie de leuke uitnodiging die wij knutselden, nog graag laten zien. Al weken voor het kinderfeestje was ze bezig met wie er allemaal zouden komen en wat ze wilde gaan doen. Eenhoorn feestjes zijn op dit moment helemaal “hot” maar deze stond vorig jaar al op haar uitnodiging, er moest dus iets anders komen.

Ze had het afgelopen jaar een aantal dezelfde uitnodiging kaarten gekregen voor verschillende feestjes.  Het aanbod hier in het dorp is blijkbaar ook niet optimaal. Zelf maken was dus een goede en leuke optie. Na even googelen kwam ik een vlaggenlijn tegen, deze moest het gaan worden.

Uitnodiging Vlaggenlijn Love2try.nl verjaardag kinderfeestje

Ik heb gekleurd karton en een stukje touw gebruikt. De tekst heb ik op karton geprint. Daarna knipte ik er vlaggetjes van. De vlaggetjes die ik maakte waren heel klein ( ± 4 x 3 cm) je kunt er ook voor kiezen om ze groter te maken. Het is dan iets minder priegelen.

Vlaggenlijn

Vlag 1 :     Hiep Hiep Hoera
Vlag 2 :    Ik geef een feestje
Vlag 3 :    Datum en tijd
Vlag 4 :    Adres
Vlag 5 :    Telefoonnummer
Vlag 6:     Groet van de jarige

Je kunt er nog een vlaggetje tussen doen met informatie over wat jullie gaan doen (bijv. zwemmen) of wat de kinderen mee moeten nemen ( bijv. zwemkleren). Of een vlaggetje met daarop informatie over het ophalen of thuisbrengen. Wij hebben de overige informatie aan de ouders verteld, toen we de uitnodigingen bij de kinderen langs brachten.

Sophie kreeg erg leuke reacties op haar uitnodigingen.

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *