Hoge hakken en bubbels Bingo Kelder 65 Leeuwarden

Love2try.nl Bingo

Gooise Vrouwen Bingo, KinderBingo, Bingo met geld prijzen, Camping Bingo, Bingo bij de Voetbalvereniging. Steeds meer bingo’s worden georganiseerd! Bingo is Hot. Bingo is Leuk! En als het even kan zijn we erbij!

Cafe bar Kelder65 in Leeuwarden organiseerde maandag 27 februari 2017 voor de 13e/14e keer  (op de website en facebook publiceren ze iets anders) een Hoge Hakken & Bubbels Bingo. Goed bedacht om dit op een maandag te organiseren. Een dag dat het anders vast niet druk is in een Bar-Café.

Voor ons een leuke gelegenheid om een zussen avond in te plannen. Gelukkig hadden we op voorhand kaarten bestelt, want de Bingo was uitverkocht.

De Bingo was goed geregeld. Bij binnenkomst werden we naar een tafel gebracht. Op verschillende tafels stonden bordjes met namen. Zodat alle vriendinnen bij elkaar aan een tafel konden zitten. Ook stond er een glas met bubbels klaar. Het was geen probleem toen er iemand graag een alcoholvrije cocktail wilde. De hele avond werden er hapjes geserveerd. Ze kwamen langs met schalen met kaas, komkommer, worst, saté stokjes, warme dadels met spek en later op de avond kregen we een grote schaal met nacho’s. Een nadeel was wel, dat bijna alles vlees bevatte, zelfs in de nacho’s zaten kleine stukjes chorizo. Hierdoor konden veel hapjes niet gegeten worden als vegetariër, jammer dat hier geen rekening mee gehouden werd.

We kregen 5 bingokaartjes met elk 3 rondes. De prijzen varieerden van een high tea, danslessen, pakket van Christine Le Duc, avond bowlen, yogales ect. Heel leuk allemaal. Tussen de rondes door was er steeds een kleine plas/rook pauze. Ook was er op die momenten gelegenheid om drinken te bestellen. Bij een dubbele bingo werd er gekeken naar de hoogte van de hakken. Diegene met de hoogste hakken kreeg de prijs.

De Bingo was van 19.30 tot 22.00 uur. Wat ik zelf prettig vond was dat het voornamelijk om de bingo ging. Niet te veel poespas eromheen. Na die tijd zijn we nog even blijven zitten, maar iedereen ging al vrij snel na de bingo naar huis.

Wij hebben in ieder geval een leuke zussen-avond gehad. We vinden het leuk om naar verschillende bingo’s te gaan. Maar mocht het zo uitkomen dan zou ik zeker nog een keer naar de Hoge hakken & bubbels bingo gaan. Alleen eten we dan niet zo veel van te voren. Daarvoor wordt je te goed verzorgd bij Bar Cafe Kelder 65.

 

 

 

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *