Eetcafe de Hulst Appelscha

Love2try.nl Recensie Eetcafe De Hulst Appelscha

Vanavond zijn wij gaan eten bij eetcafé de Hulst in Appelscha. Aangezien we niet wisten hoe druk het zou zijn op eerste pinksterdag. Hadden we gebeld om te reserveren. Dit was uiteindelijk niet nodig geweest want er was nog meer dan voldoende plek. 

Bij aankomst in Appelscha waren ze bezig met het opruimen van de markt, het zag er heel gezellig uit met de volle terrassen. Waarschijnlijk is Appelscha ook leuk om met de pinksterdagen naar toe te gaan. Ons gereserveerde restaurant bleek zich echter niet in deze gezellige drukte te bevinden maar ergens anders in Appelscha. Het was even zoeken aangezien Google/maps de locatie die aangegeven stond op de website van Eetcafe de Hulst niet herkende.

Op de website hadden we al gelezen dat ze een erg uitgebreid menu hebben bij Eetcafe de Hulst. Er zijn onder andere tosti’s poffertjes,pannenkoeken, paninni’s, pizza, patat, plates met vlees en vis verkrijgbaar.

Glutenvrij!

Het glutenvrije aanbod was ondanks de uitgebreide kaart zeer beperkt. Ik kon kiezen tussen een plate met gebakken aardappelen / patat en vis, een plate met satéstokjes zonder saus of patat met een mexicano. Ik koos uiteindelijk voor de zalm. De mayonaise die ze gebruikten bevatte ook gluten, dus qua saus had ik allen appelmoes en curry als optie. Ik koos uiteindelijk geen saus, aangezien ik van beide niet zo hou. Droge patat is echter ook niet ideaal en daarom smaakte het mij ook niet echt. De zalm was wel goed en het was ook een royaal stuk!

Love2try.nl Eetcafe de Hulst Appelscha


De groenten was heel gaar, wat niet mijn favoriet is, ook zat er totaal geen smaak aan. Ik heb dit dan ook niet opgegeten. Hoewel ik dol ben op salade was het kleine schaaltje wat volgens mij bij de 4 geserveerde plates hoorde wel erg weinig. De honingmosterd saus was wat ik kon ontdekken de enige toevoeging was, wat iets te overheersend. 

De kinderen hebben hun borden met pannenkoeken met een frikandel/ kaassouffle of een kroket allemaal leeg gegeten. Maar dit gaat er meestal wel in. De decoratie van een schijfje meloen was bij de kinderen wel een schot in de roos. Hier hebben ze heerlijk van gesmuld.

Wat mij betreft was het bezoek aan de Hulst eenmalig. Mede vanwege de beperkte keuze aan glutenvrije producten. Volgens mijn mede gasten, smaakte de satesaus wel lekker.

Voor een broodje, tosti of een bord patat is eetcafe de Hulst in Appelscha een prima zaak. Maar wil je echt uit eten, dan zou mijn voorkeur ergens anders naar uit gaan. Het personeel is echter heel vriendelijk en behulpzaam. Alleen daarom is het al een bezoekje waard!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *