DIY Zakdoekjes voor trouwerij / Bruiloft For Your Happy tears

Zakdoekjes For Your Happy Tears www.love2try.nl

In mei 2016 zijn Martijn en ik getrouwd. Via verschillende websites heb ik allemaal ideeën opgedaan. Zo ook deze leuke zakdoekjes, For Your Happy Tears. Aangezien ik een jaar na dato, nog regelmatig de vraag krijg hoe deze te maken zijn en of de bestanden nog beschikbaar zijn. Heb ik besloten om ze hier te posten.

1 van de dingen die zo leuk is aan trouwen is dat je alles naar eigen wens kan organiseren! En het mag hier en daar best een beetje overdreven en over de top! Zo ook deze leuke bandjes voor om papieren zakdoekjes. Bijvoorbeeld te gebruiken bij de ceremonie. Of gewoon voor jezelf, als je het even niet meer droog kunt houden. Of als een kleine decoratie, die de bruiloft net wat meer aankleding geeft.

Wij hadden voor iedereen een zakdoekje op de stoel gelegd. Samen met een rol pepermunt. Oftewel Mint to be 🙂

For Your Happy Tears Love2try.nl

De zakdoekjes kun je “gewoon” kopen. Ik heb de zakdoekjes van de Aldi gebruikt. Maar volgens mij hebben alle papieren zakdoekjes hetzelfde formaat. Daarnaast is het bandje wat langer waardoor je wat speling hebt qua omvang. Dus dat gaat vast goed komen.

Er zal inmiddels wel kraftpapier in a4 papier te bestellen zijn. (even googelen). Ik heb toentertijd inpakpapier van de xenos gebruikt. Dit heb ik in a4 formaat geknipt. Een voordeel hiervan is dat het papier niet te dik is en het gemakkelijk om de zakdoekjes te vouwen is.

Op het kraft pakpapier heb ik de tekst geprint en daarna in stroken uitgeknipt, en deze om het zakdoekje gevouwen. Ik heb het bandje met een klein stukje plakband vastgezet!

For Your Happy Tears www.love2try

Het bestand met de tekst kun je vinden via deze link:  Zakdoekjes Happy Tears

For Your Happy Tears Love2try.nl

Deze bestanden zijn alleen voor eigen gebruik. Gebruik voor verkoop is dan ook verboden. Online delen mag alleen met een duidelijke link naar deze website! Credits: BySimone

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *