Lunchen in het van der Valk Hotel in Drachten

van der Valk Hotel Drachten

Vorig weekend ben ik met vriendinnen wezen lunchen bij het van der Valk hotel in Drachten. Vanwege het mooie weer vroegen we of we ook buiten mochten zitten. Dit moest even worden overlegd. Nadat het voor ons nagevraagd was, kregen we groen licht.

We waren iets te laat voor het buffet. Dit was al een uur begonnen, maar het was geen probleem om nog aan te schuiven. Echter dienden we dan wel een plekje binnen te zoeken.

Daarop besloten we een gerecht van de kaart te nemen. Buiten werd er een plaats kozen waar we allemaal konden genieten van het zonnetje. Op eigenlijk het hele terras is de mogelijkheid om uit de wind en in de zon te zitten. Ideaal.

Ik koos voor het gezonde 12 uurtje. Met 4 broodjes waarop allemaal verschillende beleg zat. Een bolletjes met rosbief, gerookte zalm, riperkrite kaas en parmaham met guacamole. Een kopje soep en een glas verse jus. Het was geen probleem om een andere soep te kiezen dan de soep op de kaart. Ik had net een verse jus geserveerd gekregen en er werd meteen aangeboden om deze te verrekenen met de verse sinaasappelsap die bij de lunch zat.

Lunch 12 uurtje van der Valk Drachten

De broodjes waren simpel belegd maar wel lekker. De tomatensoep was wel heel erg lekker. Zeker een aanrader!

Wij konden niet veel lunchgelegenheden vinden die open zijn op zondag in Drachten en omgeving. Mochten jullie een goede tip hebben dan hoor ik het graag.

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *