Vakantie vieren bij Roompot Lunsbergen Borger

Love2try.nl Roompot Lunsbergen

Roompot Lunsbergen
Op internet kwamen we een leuke aanbieding tegen voor een week vakantie bij Roompot Lunsbergen in Borger. Een park met een binnenzwembad, animatie en genoeg activiteiten in de buurt om ons een week te vermaken.

Voor de vakantie krijg je een pasje toegestuurd die je toegang geeft tot het park. Je hoeft je daarom niet te melden bij de receptie, maar kunt meteen naar je accommodatie rijden.

Chalet.
Het chalet wat wij hadden was ruim genoeg voor ons vieren. Ondanks dat er op de website stond dat er plaats was voor 3 volwassenen en een kind, was er naast het campingbedje ook nog een 4e, 1 persoonsbed. Het chalet was schoon en het meubilair was netjes. Het veldje waar het chalet op staat is autovrij. Wel heeft ieder huisje een bolderkar, waarmee de bagage vervoerd kan worden. Ons veldje kon afgesloten worden door een hek, waardoor ook de jongere kinderen lekker buiten kunnen spelen. Tegenover het chalet was een speeltuintje. Echt ideaal. Bij vertrek dien je de chalet zelf weer schoon achter te laten. Dit wordt door een schoonmaakteam gecontroleerd, zodat de volgende bezoeker altijd een schone accommodatie krijgt. Een nadeel was wel dat de wc ontzettend muf rook. Zelfs met diverse schoonmaakmiddelen en luchtverfrisser kregen we dit niet verdreven.

Kinderslaapkamer LU4K Woonkamer Roompot LU4K Ouder slaapkamer Roompot Lunsbergen Chalet LU4K

Zwembad.
Het zwembad op het park is klein. Ongeveer een 25 meter bad. Aan het begin van het bad is het ondiep en wordt langzamer dieper. Er zit een klein glijbaantje bij, waardoor onze kinderen zich prima vermaakt hebben in het zwembad. Ook is er voor de kleintjes een pierenbadje. Al vond ik het water nog best diep. Voor kinderen die kunnen lopen is het prima, maar een baby kan er niet in zitten. Dan gaat het kopje onder. Bij binnenkomst was het erg zanderig en smerig op de vloer. Ondanks dat iedereen de schoenen uit diende te doen bij de deur. Ze maakten de kleedhokken en douchen wel met regelmaat schoon. Voor de kluisjes betaal je € 0,50.

Kidsclub/Animatie
Sophie is vaak naar de kidsclub geweest. Knutselen, Schat zoeken, Bingo allemaal even leuk. Helaas ontbrak bij de eerste minidisco die we bezochten alle enthousiasme bij de begeleiders. Sophie vindt dit normaal het leukste van een camping, helaas wilde ze daarna hier niet meer naar toe. Gelukkig bleek dit eenmalig. Want de rest van de week was het enthousiasme optimaal. Wat een lieve begeleiding. Sophie heeft zich de keren dat ze naar de kidsclub ging prima vermaakt. Opvallend was wel dat na 4 dagen de activiteiten zich herhalen. Ze maakten precies dezelfde werkjes als 4 dagen eerder. Sophie maakte het niets uit. Haar reactie was; dan heeft Stijn er ook 1. Mocht je een eigen vakantiehuisje op het park hebben, dan zou ik me hier wel aan storen. Je ziet wel dat de kidsclub een waardig onderdeel van het park is. Knutselwerkjes worden speciaal voor het park gemaakt en ieder kind krijgt een cadeautje bij het schat zoeken, bij het koekjes bakken krijgen de kinderen niet alleen deeg maar ook chocolaatjes om te versieren.

IMG_3121 Op zoek naar de schat. Roompot lunsberger Kidsclub
Schat zoeken op de kidsclub op de piratendag.

De bingo voor volwassenen was een aanfluiting. De cadeaus waren echt een lachertje. Een fleecekleed, 2 mokken, kookschort, melkopschuimer, windlichtje ect. De hoofdprijs was een staafmixer. Voor de gezelligheid was het leuk, voor de prijsjes hoef je er niet naar toe.

Spaarsysteem.
Bij elke 10 euro die besteed wordt op het park, krijg je een kortingsmunt van Koos Konijn. Echter kun je deze bij 5 munten pas inwisselen. Wij kregen 2 munten omdat we meededen aan de bingo. Hier kun je na die tijd niets meer mee.

Helaas regende het bijna de hele week toen wij er waren. De activiteiten die wij uitgezocht hadden om te gaan doen als het Boomkroonpad, een bezoek aan de reuzen Brammert en Ellert, hunnenbedden bekijken en een tocht met de boswachter waren allemaal buiten en konden we niet doen. In plaats daarvan is het een heerlijke hang en relaxt vakantie geworden.

Relaxvakantie Roompot Vkantiepark Lunsbergen

Voor deze prijs boeken we zeker nog een keer een week! We waren nu voor een kinderchalet voor 4 personen. ( op de website aangeduid met LU4K) in de voorjaarsvakantie € 174,90 kwijt. Wij zaten in chalet nr 15. Recht tegenover het speeltuintje.

Vakantie’s kun je zo duur maken als je wilt. Wat is jullie budget voor een weekendje weg, of een week ertussenuit?

 

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *