HAPPY NEWYEAR! 2019

De allerbeste wensen voor jullie allemaal. Dat we er maar weer een top jaar van mogen maken. Er staan nu al een paar leuke verjaardagen, feesten, vakanties gepland waardoor ik extra veel zin heb om dit nieuwe jaar te beginnen!

Het voelt toch een beetje als een nieuw boekje een schone bladzijde, waar we weer iets heel moois van kunnen maken. Nieuwe dingen uitproberen, grenzen verleggen, eindelijk eens stoppen met die slechte gewoontes, wat meer naar jezelf luisteren, wat liever voor jezelf zijn. Iedereen heeft wel iets wat je graag wilt doen of veranderen. Ondanks dat het op elke moment kan, heeft het beginnen met een goed voornemen aan het begin van het jaar, toch wel iets speciaals.

Ik wil vooral dingen gaan doen die ik leuk vind en waar ik energie van krijg. En ontzettend goed op mijzelf passen en luisteren naar wat mijn lichaam aangeeft. Ik wil namelijk vaak veel te veel dingen en het liefst ook nog heel snel. Door mijn ziekte is dit niet altijd de juiste combinatie. Hopelijk door wat meer aandacht aan mijzelf te besteden, leer ik ook beter accepteren dat mijn ziek zijn mij in bepaalde dingen beperkt.

Hebben jullie ook goede voornemens voor 2019?

 

 

 

 

 

You may also like

1 reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *