The best of me – Nicholas Sparks

1001004008485674

In flair kon je de afgelopen weken het boek The best of me van Nicholas Sparks in 4 delen lezen. Ik heb de tijdschriften opgespaard, want ik wilde het boek in 1 keer uit kunnen lezen!

In het voorjaar van 1984 vielen scholieren Amanda Collier en Dawson Cole als een blok voor elkaar. Hoewel ze volstrekte tegenpolen waren, leek hun liefde sterker dan de harde realiteit van hun levens in het kleine stadje Oriental, North Carolina. Maar in de zomer van hun laatste schooljaar werd het jonge stel uit elkaar gedreven door een ingrijpende gebeurtenis die hun levens in tegengestelde richtingen stuurde.

Vijfentwintig jaar later komen Amanda en Dawson terug naar Oriental voor de begrafenis van Tuck Hostetler, hun oude mentor. Tijdens dat ene weekend in hun geboorteplaats rakelen de ex-geliefden pijnlijke herinneringen op en realiseren ze zich dat de dromen uit hun schooltijd nooit zijn uitgekomen. Samen proberen ze uit te zoeken of hun verloren liefde sterk genoeg is om het verleden terug te draaien.

Een lekker te lezen boek. En zoo ontzettend romantisch

Op het laatst kun je al raden hoe het einde zal zijn. Maar toch. Het blijft een mooi verhaal. Zo bijzonder dat mensen elkaar zo lief kunnen hebben. Wat is het moeilijk om dan een keuze te maken. Ik kan me voorstellen dat Amanda verscheurd wordt door haar gevoelens van liefde en schuldgevoel. Prachtig verhaal.

Zeker een aanrader!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *