Braun Epilator Silk Epil SE7-875BS

Braun Epilator Silk Epil SE7-875BS www.love2try.nl

De Beautyset 7 van Braun is een professionele 5-in-1 set voor ontharing van het gezicht en lichaam. Epileren, scheren, trimmen, verstevigen en reinigen. Het Epileerapparaat verwijdert tot wel 4 keer kortere haartjes dan hars dat doet, voor een gladde huid tot 4 weken lang. Met opzetstukken voor scheren en trimmen voor ontharing op gevoelige plekken. Met 3 gezichtsborstels om je huid te reinigen en te scrubben. Draadloos te gebruiken tot 50 min. 100% wet and dry. Gebruik de epilator in bad of onder de douche om ongemak te voorkomen. Epileren is vrijwel pijnloos bij regelmatig gebruik.*

*Bron Braun.nl

Met dit mooie weer zijn alle korten broeken en jurkjes weer tevoorschijn gekomen uit de kast! Deze kunnen natuurlijk niet gedragen worden zonder mooie gladde benen.

Helaas ben ik bedeeld met veel en stugge donkere haren op mijn benen. Na het scheren voel ik de volgende dag de stoppeltjes alweer. In de zomer scheerde ik mijn benen dan ook elke dag. Zou dat nu verleden tijd zijn, na het testen van de Braun Silk epil epilator?

Het apparaat ziet er erg mooi uit, het ademt luxe. Ik was dan ook zeer verrast toen ik deze beautyset binnen kreeg. Eigenlijk was ik niet zo van het epileren en de eerste keer moest ik mij er dan ook toe zetten om het apparaat te gebruiken omdat ik het idee had dat het heel pijnlijk zou zijn. De gebruiksaanwijzing moest er aan te pas komen om erachter te komen hoe het epileerapparaat werkt en waar alles voor dient. Na het opladen is de epilator klaar voor gebruik.

Epilator

De eerste keer was best pijnlijk en ik moest echt even doorbijten om mijn onderbeen af te maken. Ja, ik heb het de eerste keer maar bij 1 been gelaten 🙂 Na 1 keer gebruiken merkte ik meteen al zoveel verschil! de haartjes die zijn terug gekomen zijn veel zachter en veel minder dik. Bijzonder maar waar.

Na een aantal keren epileren heb ik steeds minder haartjes op mijn benen, waardoor het epileren ook minder pijnlijk is. Ik heb tussendoor nog wel eens gebruik gemaakt van een scheermes. Echter komen dan de haartjes weer gelijkmatiger terug en is de eerstvolgende keer epileren wat pijnlijker. Na het epileren krijg ik veel kleine bultjes op mijn benen. Dit is normaal, maar daardoor heeft het mijn voorkeur om s’avonds te epileren.

Na het epileren smeer ik mijn benen in en hebben ze nog een nacht rust voor ze geshowd moeten worden! De eerste keren gebruikte ik de Epilator droog, echter blijkt het minder pijnlijk om het onder het stromende warme water van de douche te doen. Ik gebruik de Braun epilator alleen voor mijn benen. Ik heb mijn oksels ook geprobeerd, maar dit was zo pijnlijk, dat ik het niet zo snel weer zal proberen.

Gezichtsreiniger

Braun Epilator Silk Epil SE7-875BS www.love2try.nl

De gezichtsreiniger was iets wat al een tijd op mijn verlanglijstje stond. Dat deze in het pakket erbij zit is dan ook echt een cadeautje. Mijn huid voelt na gebruik heerlijk zacht aan. De roze is lekker om je huid schoon te maken en gebruik ik dagelijks, de blauw-witte gebruik ik twee keer in de week om mijn huid licht te scrubben. 

Ik ben erg blij met de Braun Epilator Silk Epil. Hij gaat dan ook zeker mee op vakantie. Want hoewel je huid wel tot 4 weken lang glad kan blijven, moet ik na een goede week toch echt het epileer apparaat weer over mijn benen halen. Echter vallen de haartjes die er dan zitten bijna niet op en zou ik er ook best nog wat langer mee kunnen blijven lopen.
Met een prijs van €169,99 weet ik niet dat ik hem zelf aangeschaft zou hebben. Maar hij is zijn geld meer dan waard. Ik wil niet meer anders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *