Dirk Scheele – Pepernotenpret!

Dirk Scheele Pepernotenpret! WIJ WAREN ERBIJ!

Dirk Scheele staat bekend om zijn kinderliedjes. Onze kinderen zijn er dol op en zingen alle liedjes uit volle borst mee. Al een aantal keer zijn we naar een voorstelling wezen kijken en vooral de interactie met de kinderen is een feestje.

Samen met de neefjes van Stijn en Sophie besloten we om naar de voorstelling pepernotenpret te gaan in Martini Plaza in Groningen. De voorstelling werd gegeven in een theaterzaal. Omdat er op de flyer te lezen was dat als de kinderen verkleed kwamen als piet of sint, ze aan alles mee konden doen als hulpsint of piet had vooral onze oudste van 5 zich hier erg op verheugd. Het bleek echter dat ze helemaal nergens aan mee konden doen. 1 keer werden er 6 pietjes uit het publiek gehaald om te helpen op het podium. De interactie was er voornamelijk in het kijken waar de Sint en de pieten waren en het meezingen met de liedjes. Ondanks dat hebben onze kinderen van begin tot eind genoten. Maar ik vind het wel misleidend dat zoiets op de flyer vermeld staat.

Na het optreden mochten alle kinderen met Sinterklaas, zwarte piet en met Dirk op de foto. Wat een geduld heeft Dirk! Echt super! Alle kinderen komen aan de beurt, hij blijft net zo lang zitten tot alle kinderen geweest zijn. Echt top!

Sophie mocht bij de receptie ook nog de cd van Dirk Scheele Pepernotenpret ophalen. Ze had deze gewonnen door een filmpje in te sturen naar Martini Plaza. Martini Plaza had een actie waar alleen de mensen aan mee konden doen, die al een kaartje gekocht hadden. Sophie is helemaal trots.

Al met al een super leuke dag gehad. En zeker een aanrader voor kinderen van 2 tot 6!!

De kosten van de voorstelling zijn € 18,00 euro excl de reserveringskosten van € 2,00.
Bestel je kaarten via de ANWB dan krijg je korting!

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *