Boekrecensie Blind Date Marelle Boersma

Marcelle Boersma Blind date www.love2try.nl

 

Blind date is het eerste boek wat ik van schrijfster Marelle Boersma gelezen heb. Het verhaal sprak mij mede aan omdat de hoofdpersoon Moon een blog schrijft. Aangezien ik hier ook net mee begonnen ben is dit voor mij een nieuwsgierig onderwerp. Ik vond ook dat de schrijfster zich hier goed in verdiept had en leuke verschillende groeimogelijkheden voor de blog bedacht had. De personages in het boek brachten mij meerdere malen in verwarring. Ik snapte niet helemaal wat nu de gedachten waren en wat de waarheid was. Het was hierdoor lastig om het verhaal goed te volgen. Dan was iemand verliefd..of toch maar weer niet..of toch op iemand anders?? Ik ben meerdere keren de draad een beetje kwijt geraakt. Door toch door te lezen, vallen de kwartjes uiteindelijk wel, maar het leest niet prettig.

Samenvatting

Moon is single en zoekt haar geluk in het dating circuit. Ze houdt een blog bij met alles wat ze meemaakt. Haar blog groeit uit tot een gigantisch populaire plek waar mensen elkaar ontmoeten. Ze krijgt steeds meer reacties, maar een van haar volgers is wel erg fanatiek. Hij wil haar. Het leven van Moon staat op het spel. Er is een oplossing, maar die is wel erg rigoureus…

Marcelle Boersma Blind date www.love2try.nl

 

 

 

Ik heb wel eens een sterker boek gelezen. Ik zal dan ook niet snel weer een boek van Marelle Boersma kiezen, al ben ik van mening dat iedereen een tweede kans verdiend. Al heb ik eerst andere leuke boeken op mijn verlanglijst staan die ik eerst ga lezen. 

 

You may also like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *