Recensie The Kissing Booth Netflix Films

The Kissing Booth 2020 www.love2try.nl

Film Recensie: The Kissing Booth

Nadat The Kissingbooth 2 op 24 juli verschenen is op Netflix staat deze al een paar dagen op 1 in de Nederlandse Netflix top 10. Ik had nog nooit van deze film gehoord, maar besloot om vanavond zowel The Kissing Booth als The Kissing Booth 2 te bekijken.

Heb je zin om heerlijk op de bank een feel good movie te bekijken dan is deze film ideaal. In het begin is het wel even opletten, want dan komt er een storm informatie op je af. Je maakt in een sneltreinvaart kennis met Ella en Lee. Mocht je beide films nog niet gezien hebben dan raad ik je aan om ze meteen na elkaar te bekijken.  

Het verhaal van de film;

Lee en Ella zijn op dezelfde dag op hetzelfde tijdstip geboren en vanaf dag 1 vrienden.  Ze delen alles met elkaar, verkleden zich samen met Halloween en dansen de sterren van de hemel op een dansmachine. Vanaf dat ze 6 waren hebben Lee en Ella een aantal regels bedacht waar ze zich als bff’s aan moeten houden. Één van deze regels is dat er geen relaties aangegaan worden met elkaars familieleden. Echter wordt Ella verliefd op Noah de broer van Lee, wat een hoop problemen met zich meebrengt. Want ondanks dat ze beloofd hebben elkaar altijd alles te vertellen, durft Ella dit niet te vertellen. Lukt het haar de verliefdheid verborgen te houden voor Lee?

Rules Best Friends The Kissing Booth 2020 www.love2try.nl

Hoofdrolspelers: Joey King, Joel Courtney, Jacob Elordi
Genre:                   Feelgood / Romantisch

Netflix heeft net bekend gemaakt dat in 2021 een derde film van The Kissing Booth uit zal komen. Zowel de tweede als de derde film zijn naast elkaar opgenomen. Alle opnames voor de derde film hebben dus al plaatsgevonden. Hier kun je alvast de trailer voor The Kissing Booth 3 bekijken.

Kun je na het kijken vn de trailer niet meer wachten tot deel 3 verschijnt? Dan kun je ook alvast de boeken lezen. The Kissing Booth is namelijk gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Beth Reekles.

The Kissing Booth boeken reeks Beth Reekles www.love2try.nl Netflix film's

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *